We vertellen je heel graag ons verhaal!

Klimaat Bazaar verkoopt duurzame producten


100% goed voor de natuur!

Klimaat Bazaar heeft een assortiment met duurzame producten. Deze worden zorgvuldig geselecteerd op natuurlijke, biologische en gerecyclede grondstoffen. Wij bieden een alternatief voor wegwerp plastic producten.
Bekijk ons uitgebreide assortiment. Bij Klimaat Bazaar bestel je makkelijk, snel en veilig.

Wij zijn er voor iedereen.


Welkom!

Klimaat Bazaar heeft een assortiment waar alles een verantwoorde en duurzame keuze is. Alleen zullen we niet leiden tot een revolutie in de wereld. Maar elk kiezeltje verplaatst stukje bij beetje een berg.
Klimaat Bazaar is er voor iedereen en daar is ons assortiment ook op gebaseerd. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen.

Zuinig op de wereld.


En elkaar!

Wij vinden het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt. Bij de productkeuze houden wij dan ook rekening met mens, dier en natuur.
Het verkleinen van de afvalberg en met name plastic afval is het doel van Klimaat Bazaar. Alle producten die wij verkopen zijn biologisch afbreekbaar of makkelijk te recyclen. Zo houden wij de natuur schoon!

Heeft u nog vragen?


Stel ze ons gerust!

Klimaat Bazaar is er voor u! Bij ons kan u altijd terecht met vragen en opmerkingen.
Voor alle vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, of stuur een e-mail naar info@klimaatbazaar.nl.


Snel en voordelig verzonden Verzendkosten €3,95, gratis verzenden vanaf € 60,- Veilig betalen via iDeal, Bancontact en overboeking

Voordelig en snel verzonden
Verzendkosten € 3,95, gratis verzenden vanaf € 60,-
Veilig betalen via iDeal, Bancontact en overboeking