Wij zijn er voor u!

Klimaat Bazaar verkoopt duurzame, unieke en leuke producten.


Goed voor mens, dier en milieu!

Wij staan voor u klaar


Welkom!

Bij Klimaat Bazaar vinden wij het belangrijk om duurzame producten te verkopen voor een leuke prijs. Ook het bieden van een goede service is heel belangrijk voor ons. Daarom zijn al onze producten uit voorraad leverbaar en worden verzonden via postNL. Wij bieden een veilige betaling via iDeal, Bancontact of overboeking.

Zuinig op de wereld.


En elkaar!

Klimaat Bazaar heeft een assortiment met duurzame producten. Deze worden zorgvuldig geselecteerd. Wij houden rekening met het welzijn van mensen, dieren en onze aarde. Wij bieden een alternatief voor wegwerp plastic producten, verkopen artikelen van gerecycled materiaal, natuurlijke grondstoffen of natuurlijke ingrediënten.

Heeft u nog vragen?


Stel ze ons gerust!

Klimaat Bazaar is er voor u! Bij ons kan u altijd terecht met vragen en opmerkingen. Maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@klimaatbazaar.nl.
Ook voor zakelijke voorstellen zijn wij bereikbaar op info@klimaatbazaar.nl. Heeft u een nieuw, duurzaam en uniek product? Neem dan contact op met ons.


Snel en voordelig verzonden Verzendkosten €3,95, gratis verzenden vanaf € 60,- Veilig betalen via iDeal, Bancontact en overboeking

Voordelig en snel verzonden
Verzendkosten € 3,95, gratis verzenden vanaf € 60,-
Veilig betalen via iDeal, Bancontact en overboeking